جزوه زیست تغییر در جمعیت ها
جزوه زیست تغییر در جمعیت ها : آنتی بیوتیک ها یکی از کارآمد ترین ابزار های دفاعی در برابر باکتری ها هستند و ما در دوره های مختلف طی عفونت های مختلفی که داشتهایم از چندین و چند آنتی بیوتیک استفاده کرده ایم تا بیماری هایی که در اثر عفونت به وجود آمده است را درمان کنیم. جزوه زیست تغییر در جمعیت ها
جزوه زیست تغییر در جمعیت ها
آنتی بیوتیک ها در برابر ویروس ها بی اثر هستند در حالی که توانایی کشتن و یا توقف رشد باکتری ها را دارند.
در مقابل هر نوع باکتری یک آنتی بیوتیک مخصوص به آن مصرف شود شما می دانید که باکتری ها بر اساس نوع دیواره به دو نوع گرم مثبت و گرم منفی تقسیم میشوند. آنتی بیوتیک مناسب آن نوع آنتی بیوتیکی است که بتواند در درجۀ اول آن ها را از بین ببرد و یا رشدشان را متوقف کند تا سیستم ایمنی بدن به آنها راحت تر غلبه کند.
جزوه زیست تغییر در جمعیت ها
آنتی بیوتیک ها به عنوان دست آوردی مهم برای بشر بودند.
با گذشت زمان و به دلایلی که در ادامه به آن اشاره میشود برای بشر خطر ساز شد و مصرف آن در کشور های مختلف محدود گردید.
آنتی بیوتیک ها با این که برای باکتری های بیماری زا تولید و ساخته شده اند ولی باعث بر هم ریختن توازن میکروبی بدن می شوند و میکروب هایی که بدن ما نیاز هم دارند را از بین میبرد. مثال Ecoil در انتهای رودۀ بزرگ که با تولید ویتامین B و K برای بدن ما سودمند بوده و با داشتن آنزیم سلولاز، سلولز های موجود در غذا ها را تجزیه می کرد و محصول جانبی H۲، CH۴، H۲ تولید می شد که در نهایت این محصول جانبی از بدن خارج می گردید.
جزوه زیست تغییر در جمعیت ها
مصرف خود سرانۀ آنتی بیوتیک ها از نظر مقدار مصرف و یا مصرف اشتباه باعث می شود آنگونه از باکتری که به مرور زمان مقاوم شده است زنده بماند و با تولید مثل خود این مقاومت را به نسل بعد منتقل کند این مقاومت دارویی در ابتدا توسط جهش ژنی رخ داد و سپس افراد سازگارتر با محیط انتخاب شدند و شانس بیشتری برای تولید مثل (انتقال صفات) و زنده ماندن پیدا کردند که این موضوع را انتخاب طبیعی می نامند.
انتخاب طبیعی توانایی توضیح در مورد چگونگی مقاوم شدن باکتریها به پادزیست (آنتی بیوتیک) را دارد.
تغییر در گذر زمان:
تفاوت های فردی که در بین گونه (افراد یک گونه) وجود دارد و به صورت مستقیم بر روی پایداری گونه و افراد دارای صفات برتر نسبت به محیط درون همان گونه میشود می دانید که مجموع جاندارانی که می توانند با هم آمیزش موفق داشته باشند و فرزندانی زیستا و دارای توانایی تولید مثل تولید نمایند گونه نامیده می شوند.
جزوه زیست تغییر در جمعیت ها
مبانی اولیه تعریف گونه شباهت ظاهری بوده ولی امروزه بر اساس ژنوم و توالی آمینواسیدی پروتوئین می باشد که میزان شباهت در توالی نوکلئوتید های ژنوم و توالی آمینواسیدی امروزه بسیار مهم و ارجح می باشد.
برای دانلود کامل جزوه زیست تغییر در جمعیت ها از لینک زیر استفاده کنید