روش مطالعه نفرات برتر كنكور
روش مطالعه نفرات برتر كنكور به اين صورت است كه ميدانند مطالعه برای کنکور با درس خواندن برای یک امتحان معمولی کمی متفاوت است. مطالعهی حجم زیادی از درسها و اطلاعات برای آزمونی که چند ساعت طول میکشد تمرکز و انرژی بیشتری میطلبد. اما جای نگرانی نیست؛ اگر به روش درست مطالعه کنید، این آزمون بزرگ را هم با موفقیت پشت سر خواهید گذاشت. شاید کنکور یا هر آزمون بزرگ دیگری کمی دلهرهآور به نظر برسد، اما در پایان این مطلب به رویکرد مناسبی دربارهی روش صحیح مطالعه برای کنکور میرسید.
تلاش مشتمر و هدفمند
سد کنکور و دستیابی به موفقیت صرفا با کلاسهای گوناگون کنکوری محق نمی شود.
تلاش مستمر و هدفمند گام داوطلب اولویت اصلی در دستیابی به رشته و دانشگاه دلخواه هر داوطلب است.
وقتی کتاب ها را روی هم می چینید و به حجم درس های نخوانده زل می زنید. گفتن از برنامه ریزی که می تواند در کوتاه ترین زمان نمره بیست را تضمین کند هم ممکن است حالتان را بهتر نکند. شمایی که به هر دلیل، چند ماه قبل از امتحانات را درجا زده اید و حالا خوب می دانید که چیزی برای نوشتن روی برگه امتحانات ندارید.
لحظه سخت و همراه با سردرگمی را می گذرانید؛ اما باور کنید اگر تکنیک های برنامه ریزی کوتاه مدت را بشناسید، می توانید خیلی زود خودتان را از این همه سردرگمی نجات دهید.
برنامه ریزی برای بهتر درس خواندن
- قبل از هرچيزي براي درس خواندن بايد براي خودمان هدف تعيين كنيم
- مشاوري خوب و موفق را انتخاب كرده و با برنامه ريزي و هدفهاي مشاور براي پيشرفت اطمينان كنيم
- سعي كنيم مشاور و برنامه ريزي ان را دور نزنيم
- اگر جايي از برنامه كوتاهي كرديم هرچه سريعتر جبران كنيم
روش های صحیح مطالعه
- یکی از دغدغه هایی داوطلبان کنکور سراسری، آگاهی از روش های صحیح مطالعه برای کنکور است.
به دلیل زیاد بودن حجم مطالب و نیاز به مطالعه عمیق آن ها، آشنایی داوطلبان با روش های صحیح درس خواندن، باعث می شود هم معدل آن ها که در کنکور سراسری تاثیر دارد بالا شود و هم مطالب را به صورت عمیق و مفهومی مطالعه کنند. - برای برخی از افراد مطالعه کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است. این افراد خیلی زود از درس خواندن خسته می شوند و یا باید بارها یک متن را بخوانند تا متوجه شوند. گاهی اوقات حتی ممکن است پس از بارها خواندن یک متن، باز هم آن را متوجه نشوند.
- گاهی هم پیش آمده که دانش آموزی با وجود ساعت ها مطالعه، باز هم تراز پایینی کسب کرده است. مثلا دانش آموزی با ۸ ساعت مطالعه در روز، توانست به تراز ۴۳۰۰ برسد، اما همین دانش آموز با به کارگیری روش های صحیح مطالعه برای کنکور و با همان ساعت مطالعه در روز، توانست خود را به تراز ۷۰۰۰ برساند.
تمرکز و انگیزه
به راستی چرا برخی از افراد می توانند تمرکز حواس و انگیزه زیادی برای درس خواندن داشته باشند و برخی دیگر نمی توانند؟ از دلایل عمده ی آن عدم تمرکز و یا شیوه مطالعه ی نادرست است؛ این که دانش آموز نمی داند چگونه وارد مبحث درسی شود و چه مقدار زمان بگذارد؟ کدام قسمت ها را دقیق تر مطالعه کند و یا اینکه چه زمانی به مرور بپرازد؟ جواب همه این سوالات بستگی به نحوه درس خواندن صحیح و افزایش تمرکز حواس دارد.
باید حواسمان باشد کیفیت مطالعه را همگام با کمیت مطالعه حفظ کنیم. چه بسا بکارگیری یک سری نکات ساده، باعث شود سرعت فرآیند یادگیری افزایش و ساعات مطالعه ی یک درس کاهش یابد. همچنین آگاهی از نحوه درس خواندن صحیح، باعث می شود بازده مطالعه داوطلب در دروسی که دوست ندارد افزایش یابد و با لذت بیشتر آن ها را پیگیری کند.
برای موفقیت در کنکور باید:
- بهترین تکنیکهای مطالعه را فرا بگیرید؛
- با تکیه بر یک برنامهریزی مدون هر روز مطالعه کنید؛
- عادتهای غذایی، خواب و برنامهی ورزش خود را بهبود ببخشید؛
- افزایش تمرکز و کنترل ذهن داشته باشيد
- افزایش تمرکز هنگام درس خواندن را فراموش نكنيد
- شرايط مطالعه مفيد را در محيطي امن فراهم كنيد
- افكار پريشان خود را كنترل كنيد
- برنامه ريزي صحيح و اصولي را با انتخاب يك مشاور آگاه فراموش نكنيد
رتبه هاي برتر جگونه درس خواندند
نقطه اشتراك همه رتبه هاي برتر كنكور ساعت مطالعه بالاي آنها ميباشد.
همه رتبه هاي برترتعداد تست زيادي را حل كرده و در روز كنكور به انواع تست و نحوه سوال آشنايي دارند.
جدا از ساعت مطالعه كيفيت مطالعه در موفقيت يك كنكوري نقش بسزايي دارد.
مطالعه بايد اصولي و عميق باشد.
يك كنكوري اگر ٨٠درصد مطالب را با كيفيت و عمق ١٠٠درصد بخواند بهتر از اين است كه ١٠٠درصد مطالب را با كيفيت و عمق كمتر بخواند.
شايد در نزديك و اطراف خود دانش آموزاني را ديده باشيد كه ساعت مطالعه بالايي داشته اما نتيجه مطلوبي در كنكور نميگيرند اينجا است كه به اين نتيجه ميرسيم كه كيفيت و عمق مطالعه اين افراد به قطع يقين پايين بوده است.
حداقل مطالعه دانش آموزان كنكوري و دبيرستاني
اگر دانش آموز كنكوري هستيد و امسال كنكور داريد بايد حداقل هفته اي ٥٠ساعت مطالعه با كيفيت بالا داشته باشيد.
اگر دانش آموز دبيرستاني هستيد و امسال كنكور نداريد هفته اي حداقل بين٣٠تا٤٥ساعت بايد درس بخوانيد .
در نهايت ساعت مطالعه ايده آل متوسط براي فارغ التحصيل ها و پشت كنكوري هايي كه مدرسه نميروند بين ٦٠تا ٩٠ساعت در هفته است چون زمان بيشتري براي مطالعه داشته و بايد از آن براي برتر شدن استفاده كنند.
تعادل ساعت مطالعه دروس اختصاصي و عمومي
شما دانش آموزان عزيز هر چند ساعت مطالعه كه در هفته داريد .
را بايد بين دروس تقسيم كنيد طبق توصيه مشاوران و تحقيق از رتبه هاي برتر كنكور توصيه ميشود كه ٧٠درصد ساعت مطالعه هفتگي به دروس اختصاصي و ٣٠درصد آن به دروس عمومي تخصيص داده شود.
به طور مثال كسي كه هفته اي ٥٠ساعت مطالعه دارد بايد ٣٥ساعت آن دروس اختصاصي و ١٥ساعت در هفته دروس عمومي بخواند.
نقطه اشتراك برترهاي كنكور
- ساعت مطالعه با اصول كيفيت و كميت در كنار هم
- برنامه ريزي صحيح
- داشتن دفتر برنامه ريزي
- انتخاب مشاوري آگاه و دانا
- تعادل ساعات مطالعه بين دروس اختصاصي و عمومي
- انتخاب منبع آموزشي مناسب
- شركت در آزمون هاي آزمايشي
دانش آموز عزیز اولیا گرامی از همین الان در هرکجای ایران که هستید..
با انتخاب تیم مشاوره حرفه ای و استفاده از پكيج ويژه آموزشي با بهره گيري از تجربه اساتيد نامي گروه اموزش سبز گامی بلند برای آینده ای روشن بردارید تا در سال تحصيلي جديد شماهم جز برترين هاي كنكور شويد.